Kennismakingsgesprek

We beginnen met een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin naast een persoonlijke kennismaking uw doelstellingen, wensen en eisen centraal staan. Daarnaast bespreken we een aantal zaken zoals blessures, medicatie en eerdere sportactiviteiten. Eventueel doen we nog een conditie- en bewegingsanalyse.

Dit gesprek geeft nuttige informatie over uw fysieke conditie en is uitermate geschikt als nulpunt voor de eerste training en persoonlijke trainingsprogramma.

Persoonlijk plan van aanpak

Na het kennismakingsgesprek stel ik een persoonlijk plan van aanpak met trainingsschema’s voor u op. In het plan van aanpak bepalen we samen welke doelen u wilt bereiken en bepalen we hoeveel uur begeleiding per week/maand jij daar prettig bij vindt. Indien van toepassing voor het behalen van uw doelstelling kijken we ook of aanpassing van het voedingspatroon nodig is, bijvoorbeeld verantwoord afvallen/aankomen of een sport specialistisch voedingspatroon. In het plan van aanpak staan: motivatie, plezier en progressie centraal met afwisselende trainingen i.p.v. de standaard sportschool routine.

Start nu met personal training

Plan nu je kennismakingsgesprek

Trainingen

Per trainingssessies doorlopen we samen een aantal afwisselende oefeningen. Ik leg elke oefening aan u uit, stuur bij waar nodig (correct uitvoeren van de oefening) en probeer u te motiveren om net dat stapje extra te zetten. De trainingen vinden plaats bij Medifit Breda of desgewenst in de buitenlucht. Ik bied persoonlijke begeleiding op elke dag van de week.

Voortgang

Periodiek evalueren we de voortgang en optimaliseren we de trainingsschema’s.Doordat er individueel en doelgericht getraind wordt op kracht lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie kan ik ook tijdens de trainingen continu bijsturen.