Vet verliezen

Vet verliezen? Met deze vijf dingen kan een personal trainer je helpen!
Wil jij (lokaal) vet verliezen en weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al een tijdje bezig, maar merk je geen verschil? Als personal trainer kan ik je helpen écht resultaat te behalen. En wel door deze vijf dingen.

  • Voeding is echt heel erg belangrijk en wordt vaak onderschat. Veel mensen denken namelijk dat het gaat om zo min mogelijk eten. Maar uit je voeding haal je bouwstoffen die je lichaam nodig heeft. En als je weinig eet, betekent dat ook (te) weinig bouwstoffen. Dat werkt dus niet. Je moet op zoek naar een voedingsschema, gebaseerd op jouw rustverbranding. En daar kan een personal trainer jou bij helpen!
  • Je kunt natuurlijk ‘zomaar iets doen’ in de sportschool. Maar behaal je daarmee resultaat? Door de juiste oefeningen en technieken aan te leren worden jouw sportprestaties effectiever en kun je jouw doelen bereiken. En daardoor wordt sporten echt leuker! 
  • Daarbij komt dat het verkeerd uitoefenen van krachtoefeningen ook grote gevolgen kan hebben. Door spieren verkeerd of onvolledig te trainen, loop je het risico op vervelende blessures. En die gooien jouw sportprestaties sowieso in de war. Laat je dus begeleiden in je krachtoefeningen. 
  • Een personal trainer zoekt jouw grenzen op. En dat zorgt voor een snellere progressie, niet alleen op fysiek vlak! Kom (ook) mentaal in topconditie want als die knop eenmaal om is, word je ook mentaal de fitste versie van jezelf. 
  • Een personal trainer helpt je realistische en haalbare stappen te zetten richting je einddoel. Je leert de juiste keuzes te maken en belangrijker nog: je leert begrijpen waaróm die keuzes juist zijn. 

Help ik jou vet verliezen?

Iedere personal trainer werkt op zijn of haar eigen manier. En lang niet iedere trainer doet het zoals ik hierboven heb beschreven. Maar dit is wél wat ik jou kan bieden! Met mij de strijd aangaan om vet te verliezen? Contact me vrijblijvend via info@ingvarneve.nl of 06 – 30 36 89 55.