Moet ik altijd op dezelfde dag en tijd trainen?
U bepaalt wanneer de training voor u het beste uitkomt. Dat mag op een vaste dag en tijd maar mag ook wekelijks verschillend zijn. Ik ben flexibel in mijn trainingstijden waardoor we zowel vooraf een vaste dag/tijd kunnen afspreken of na elke training kunnen bekijken wat voor u het beste uitkomt. Ik bied persoonlijke begeleiding op elke dag van de week.

Hoe vaak moet ik trainen als ik resultaat wil zien?
Dat is helemaal afhankelijk van uw doelstelling. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 keer per week onder mijn begeleiding te sporten en de rest van de week zelf te sporten met een programma van je personal trainer. Tijdens het adviesgesprek bekijken wij wat voor u de beste frequentie is.

Met hoeveel personen mag ik maximaal deelnemen aan Personal Training?
In principe is een Personal Training bedoeld voor 1 persoon. Echter wanneer u met twee personen wilt trainen, kun u kiezen voor Small Group Training. Om de kwaliteit te kunnen garanderen is het maximaal aantal deelnemers bij Small Group Training 2 personen.

Voor wie is personal training bedoeld?
Personal Training is voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier willen trainen / sporten onder persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer. Mijn klantenkring is heel divers. Ik begeleid mensen van jong tot oud, ieder met hun eigen specifieke doelen. Onder mijn klanten bevinden zich ervaren sporters tot mensen met fiks overgewicht, van studenten tot gepensioneerden, van parttimers tot managers en ondernemers, van jong tot oud, van beginnende sporter tot ervaren atleet.

Worden de trainingen alleen bij Medifit Breda gegeven?
De trainingen vinden plaats bij Medifit Breda. Medifit biedt op deze rustige locatie alle ruimte om in vrijheid met de juiste materialen het beste resultaat te bereiken. Desgewenst vinden trainingen ook in de buitenlucht plaats. Heeft u specifieke vragen over dit onderwerp? Neem dan even contact op.

Ik heb nog nooit gesport in een fitness club, is dat een probleem?
Nee, dat is geen enkel probleem. Ik help u op weg, leg elke oefening aan u uit, maak u wegwijs in het gebruik van hulpmiddelen (halters of apparaten), stuur bij waar nodig en zorg er voor dat u de oefeningen correct uitvoert.

Ik heb een medisch verleden (blessure, beperking, medicijngebruik, etc), is dat een probleem?
Ik maak het trainingsprogramma voor u op maat en in overleg. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we een aantal zaken zoals blessures, medicatie en eerdere sportactiviteiten. Ik heb diverse klanten met een medisch verleden die ik reeds op een goede manier help om hun doelen te bereiken. Bovendien biedt de locatie Medifit Breda meerdere diensten die u kunnen helpen zoals fysiotherapie. Ik bied vanuit Medifit ook ondersteuning voor revalidatie, opnieuw fit worden, preventie van rugklachten en RIS en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met mij op via 06 30 36 89 55 of info@ingvarneve.nl