Bent u van plan om actief te gaan sporten? Of wilt u graag persoonlijke begeleiding om leuker en effectiever te trainen? In beide gevallen kan ik u, als personal trainer, goed helpen. Mijn naam is Ingvar Neve en ik ben een veelzijdig sportman in hart en nieren. Ik ben een gediplomeerd personal trainer bij Medifit in Breda. Ik geef personal training in onder andere Terheijden. Het allerbelangrijkste voor mij is dat u plezier heeft in sporten, dat is de prettigste manier om uw doelstellingen te bereiken.

Een doel bepalen

Zomaar in het wilde weg gaan sporten heeft vaak weinig zin. Samen met u bepaal ik in een kennismakingsgesprek uw doelen, wensen en eisen. Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken, een betere conditie wilt krijgen of strak in uw vel wilt blijven zitten, u kunt voor uw sportieve doelen bij mij terecht. Ik heb vele jaren ervaring als personal trainer en ken de meeste valkuilen. Vervolgens kunnen we aan de slag met het realiseren van deze doelen, waar ik u zal begeleiden bij het uitvoeren van leuke en uitdagende oefeningen. Lees meer over mijn werkwijze.

Van alle markten thuis

Als personal trainer beschik over diverse diploma’s en verschillende certificaten. Deze opleidingen stellen mij in staat u goed te begeleiden. Een personal training sessie kan in de omgeving van Terheijden, maar ook bij de locatie van Medifit in Breda. Plezier in sporten hebben is het belangrijkste wat er is. Alleen op deze manier houdt u sporten vol. Daarom evalueren we regelmatig het trainingsschema om te kijken wat beter/anders kan. Lees meer over personal training.

Contact en informatie

Op zoek naar een personal trainer in Terheijden? Dan kunt u direct contact met mij opnemen door te bellen naar mijn telefoonnummer 06 30 36 89 55. Mailtjes zijn uiteraard ook altijd welkom. U kunt al uw vragen e-mailen naar: info@ingvarneve.nl . Ik maak graag een keer kennis met u.