Personal training voor ondernemers in Breda

Met personal training in Breda word u als hardwerkende ondernemer weer fit, presteert u beter en heeft u een stok achter de deur

   ✔  Trainen op door u gewenste tijden
   ✔  Persoonlijke begeleiding en oefeningen op maat
   ✔. Vanaf 53 euro per uur (fiscaal aftrekbaar)

Start met personal training voor ondernemers in Breda

Heeft u wel de intentie om te sporten maar vind u het moeilijk om er tijd voor te maken of niet weet waar te beginnen? Of heeft u behoefte aan iemand die u persoonlijk begeleidt en helpt uw doelen te behalen? Hoe word u weer lichamelijk- en mentaal fit?

Als u uzelf herkent in deze vragen en wellicht ook het gevoel hebt dat er iets moet veranderen dan is personal training iets voor u. Ik begeleid als ervaren personal trainer meerdere ondernemers in de regio Breda met fysieke training en mentale coaching.

U krijgt persoonlijke begeleiding en afwisselende leuke oefeningen op maat;
U gaat oefeningen effectiever en veiliger uitvoeren. Ik leg elke oefening aan u uit en stuur bij waar nodig. Er wordt rekening gehouden met lichamelijke klachten.
U hebt altijd een stok achter de deur om te gaan sporten, ik moedig u aan, daag uit en motiveer om net dat stapje extra te zetten.

Start nu met personal training

Plan nu je kennismakingsgesprek

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Personal trainer voor ondernemers Breda

  Mijn naam is Ingvar Neve. Al meer dan 10 jaar werk ik als personal trainer voor ondernemers in de regio Breda. U kunt onder andere bij mij als personal trainer terecht voor:

  Fysiek: afvallen, meer energie en een fit & sterk lichaam
  Mentaal: lekkerder in je vel zitten, hoe ga je met tijd, stress en nachtrust om
  Voeding: leren welke voedingsstoffen essentieel zijn en het volgen van gezonde voedingsschema’s

  Tijdens de training staat focus, plezier en energie centraal. Alles draait hierbij om de juiste balans te behouden tussen inspanning en ontspanning. Naast de fysieke training maakt ook het mentale aspect en coaching onderdeel uit van de training. Daarnaast ben ik uw stok achter de deur. Samen zorgen we er voor dat u uw doel haalt, of dat nu afvallen, conditie verbeteren en spiermassa creëren is. Dit brengt bovendien ook op zakelijk vlak voordelen met zich mee. U zult merken dat u meer ontspannen bent en beter presteert.

  Train met een personal trainer in Breda

  Trainingen vinden plaats bij de sportlocatie van Medifit Breda. Op deze rustige locatie alle ruimte om in vrijheid met de juiste materialen het beste resultaat te bereiken. Desgewenst kan ik ook bij u thuis, op een buitenlocatie of bij u op de zaak langskomen. Ik ga graag met u in overleg over de mogelijkheden.

  * De kosten voor zakelijke personal training zijn eventueel aftrekbaar voor ondernemers. Neem contact op voor de mogelijkheden
  ** informeer ook voor de mogelijkheden voor personal training of groepstrainingen voor personeel.

  Start nu met personal training

  Plan nu je kennismakingsgesprek