Mijn naam is Ingvar Neve en ik ben als gediplomeerd personal trainer werkzaam bij Medifit Breda. Ik werk in heel de omgeving van Breda, en geef onder andere personal training in Teteringen. Ik kan bij u thuis langskomen of u kunt onder mijn begeleiding op onze fitness locatie trainen. Trainen kan zowel binnen als buiten, het is maar net wat uw wensen zijn.

Werken aan uw eigen doel(en)

Als personal trainer onderscheidt ik mijzelf op verschillende gebieden. U kunt bij mij terecht wanneer u bijvoorbeeld wilt afvallen of spieropbouw en krachttraining wilt doen. Ook kan ik u helpen bij het verbeteren van uw conditie en uithoudingsvermogen. Tijdens deze training richt ik mij volledig op uw wensen en eisen en geef de begeleiding die bij u past. Als fanatieke sporter in het eerste team van hockeyclub Zwart-Wit in Breda weet ik namelijk zelf dat je met goede begeleiding en gebalanceerde trainingen het meeste uit je zelf kunt halen. Lees meer over mij.

Sporten op maat

Ik heb alle diploma’s en certificaten in huis die nodig zijn om doeltreffende persoonlijke training op maat te geven. Dit kan bij u thuis in Teteringen, maar ook op de locatie van Medifit in Breda. Voordat we beginnen met personal training, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de doelen die u wilt behalen en in welke tijd dit haalbaar is. Uiteraard houd ik rekening met eventuele blessures, medicatie en uw sportgeschiedenis. Wanneer we eenmaal samen begonnen zijn met de training evalueer ik regelmatig samen met u wat de stand van zaken is wat betreft uw persoonlijke doelen. Lees meer over personal training.

Contact en informatie

Bent u op zoek naar een personal trainer in Teteringen? Wilt u weten wat de tarieven zijn van een personal training? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar het nummer 06 30 36 89 55 of door te mailen naar info@ingvarneve.nl .