Als gediplomeerd personal trainer ben ik werkzaam bij Medifit Breda, waar ik onder andere trainingen geef in de omgeving van Breda, zoals in Oosterhout. Met mijn kennis en ervaring kan ik u professionele begeleiding, uitdagende trainingen en plezier in het sporten bieden, om zo uw doelen te bereiken.

Trainen met persoonlijke begeleiding

Wilt u afvallen, of juist aankomen door spiermassa te kweken? Of wilt u gewoon lekker in uw vel zitten? Omdat iedereen andere doelen voor ogen heeft en iedereen een ander lichaam heeft pas ik de trainingen aan op uw doelen en wensen. Tijdens de trainingen zorg ik voor uitdagende, afwisselende en leuke oefeningen. Ik leg elke oefening aan u uit, stuur tijdens de uitvoering bij waar nodig en motiveer u om net dat stapje extra te zetten. We werken op basis van een trainingsprogramma dat ik voor u op basis van een kennismakingsgesprek samenstel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om 1x in de week onder begeleiding van mij te trainen en de andere dagen alleen op basis van het trainingsschema alleen te trainen. Lees meer over personal training.

Kennis en ervaring

In het kennismakingsgesprek maken we vrijblijvend kennis en bespreken we wat ik voor u kan betekenen. Om een goed trainingsprogramma te maken nemen we uw doelen door en kunt u aangeven hoe u het liefst zou willen trainen. Ook kijk ik naar uw sportgeschiedenis, of u blessures heeft en of u medicatie slikt. Met al deze informatie maak ik een uniek en op maat gemaakt trainingsschema. Op basis van dit trainingsprogramma gaan we werken aan het behalen van uw doelen. Dit schema zullen we (gedeeltelijk) samen volgen in bijvoorbeeld Oosterhout of op onze locatie Medifit in Breda. De frequentie en duur bepaalt u zelf. Lees meer over mijn werkwijze.

Wilt u meer weten?

Kijk gerust eens rond op mijn website om meer over mij en mijn trainingsfilosofie te weten wilt komen. Voor meer informatie of vragen kunt u mij bereiken op mijn mobiele telefoonnummer 06 30 36 89 55. Een e-mail is ook altijd welkom. Uw vragen kunt u e-mailen naar info@ingvarneve.nl .