Mijn naam is Ingvar Neve en ik ben een enthousiaste personal trainer die werkzaam is in de omgeving van Breda en Ulvenhout. Als fanatieke hockeyer bij het eerste team van Zwart-Wit in Breda weet ik als geen ander hoe belangrijk en prettig persoonlijke begeleiding is. Hier leest u meer over mijn achtergrond en motivatie.

Uw eigen doelen bepalen

Ik kan u helpen op meerdere gebieden. Naast afvallen, heb ik mij toegelegd op trainingen om de conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor spier- en krachttraining. Of bent u voorstander van een combinatie van het voorstaande om lekker fit te worden en/of te blijven? Niets is onmogelijk. Ik kan u help uw doel verwezenlijken. We bespreken in een kennismakingsgesprek wat uw doelen zijn en binnen welke tijd u deze doelen wilt behalen. Lees meer over personal training.

Kennismaken en trainen

Een trainingssessie kan bij u thuis in Ulvenhout gehouden worden, maar ook op de eigen sportlocatie van Medifit Breda. Voordat we gaan trainen is het nodig dat ik u eerst beter leer kennen. Om deze reden is er altijd eerst een kennismakingsgesprek waarbij we uw sport specifieke doelen bespreken. Daarnaast vraag ik naar uw sportverleden en of u blessures heeft en/of medicatie slikt. Op basis van uw doelen, wensen en eisen kan ik een goed trainingsprogramma samenstellen dat bij u past en ga je onder begeleiding van mij stapgewijs werken aan het fit worden of blijven. Lees meer over mijn werkwijze.

Contact en informatie

Wilt u graag samen met mij als uw persoonlijke trainer sporten in Ulvenhout? Of heeft u vragen over mijn werkwijze en de kosten van een personal training? U kunt altijd contact met mij opnemen door te bellen naar het nummer 06 30 36 89 55. Uiteraard kunt u ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar het e-mail adres: info@ingvarneve.nl .