Mijn naam is Ingvar Neve, een personal trainer met passie voor mijn werk. Ik ben werkzaam bij Medifit Breda. Naast de begeleiding op onze locatie in Breda, geef ik ook personal training in Etten-Leur. U kunt onder andere bij mij terecht voor afvallen, spieropbouw, conditie verbeteren of om gewoon met goede uitdagende trainingen fit blijven

Gerichte aandacht

Ik ben een trainer die u graag met persoonlijke en gerichte aandacht helpt met sporten. Het goed uitvoeren van afwisselende en vooral ook leuke oefeningen staat centraal. Veilig op uw tempo en met aandacht voor het hele lichaam. Ik leg elke oefening uit, stuur bij waar nodig en probeer u te motiveren net dat stapje extra te zetten. Als gediplomeerd trainer met een flinke dosis ervaring en als speler in het eerste team van hockeyclub Zwart-Wit in Breda heb ik zowel vanuit mijn opleidingen als uit de praktijk kennis en ervaring op het gebied van sporten en het menselijk lichaam. Mensen op sportief gebied motiveren en u helpen sportspecifieke doelen te bereiken vind ik het mooiste wat er is. Lees meer over personal training.

De uitdaging aangaan

Op basis van een kennismakingsgesprek en een eerste training beginnen we met het maken van een trainingsprogramma. In het kennismakingsgesprek bespreken we onder andere uw doelen en wensen. Ook bespreken we eventuele blessures, medicatie en/of sportgeschiedenis door. Aan de hand hiervan stel ik een trainingsprogramma op waarmee u gedeeltelijk met mij (bijv. 1 dag in de week)en gedeeltelijk zelf mee aan de slag gaat. Lees meer over mijn werkwijze. De personal training kan ik geven in Etten-leur maar ook op onze locatie Medifit in Breda, waar alle ruimte is om in vrijheid met de juiste materialen samen met u het beste resultaat te bereiken.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bent u op zoek naar een personal training in Etten-Leur dan sporten wij wellicht binnenkort samen. Graag maak ik een keer vrijblijvend kennis met u om te kijken of ik wat voor u kan betekenen. U kunt mij e-mailen op info@ingvarneve.nl . Ik ben ook telefonisch bereikbaar op het nummer 06 30 36 89 55.