Personal training Breda

Wat is personal training? Met personal training krijgt u 1 op 1 begeleiding tijdens het sporten. Een personal trainer begeleid u op het gebied van beweging, voeding en mentale coaching. Ik help u bijvoorbeeld met het goed uitvoeren van effectieve oefeningen die passen bij de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het
lichaam. Daarnaast steun ik u in de weg naar een fitter lichaam en motiveer u om net dat stapje extra te zetten.. Met een personal trainer word u weer fit en heeft u altijd een stok achter de deur. Ik werk in de regio Breda.

Uw doel bereiken met personal training

Waarom personal training? Misschien herkent u zich in het volgende: U hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, conditie te verbeteren en spieren te verstevigen, maar het lukt maar niet. Of u vind het lastig om uzelf te motiveren om te blijven sporten. En wellicht weet u niet waar te beginnen en welke oefeningen goed zijn voor een doel?

Met personal training word u weer fit, valt u af, verbetert de conditie en verstevigt u uw spieren. U heeft namelijk met een personal trainer elke week een stok achter de deur om te gaan sporten. Door de persoonlijke begeleiding sport u bovendien effectiever. Oefeningen zijn aangepast aan uw behoeften en mogelijkheden. Ik help u de oefeningen goed uit te voeren en daag u uit net dat stapje extra te zetten. Naast beweging help ik u een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Zo bereikt u met personal training uw doel!

Voor wie is personal training? Personal training is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of u een ervaren of beginnende sporter bent. Ik begeleid mensen van jong tot oud, met en zonder blessures, ieder met hun eigen specifieke doelen. Vanuit de locatie in Breda kan ik u als personal trainer helpen met:

  • Afvallen
  • Spieropbouw / krachttraining
  • Conditie en/of uithoudingsvermogen verbeteren
  • Fit worden en blijven in zijn algemeenheid
  • Sportspecifieke doelen bereiken
  • Fitness begeleiding

Word fit met een personal trainer in Breda

Hoe ziet een personal training er uit? Iedere persoon is uniek. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stel ik een passend plan op, met goede trainingen die u onder mijn begeleiding en individueel volgt om het gewenste resultaat te boeken. Ik kijk steeds welke oefeningen en begeleiding het beste passen bij het doel dat u wilt bereiken. Lees meer over mijn werkwijze.

Een training vindt plaats op mijn trainingslocatie in Breda of op een door u gewenste locatie. Een personal training start altijd met een warming up.
Tijdens de training doet u afwisselende, uitdagende en leuke oefeningen, afgestemd op uw behoeften en mogelijkheden. Daarbij gebruiken we het lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal.
Dat betekent: Functionele oefeningen om in het dagelijks leven beter te bewegen, met af een toe een oefening op een fitness apparaat. Ik leg elke oefening aan u uit, stuur bij waar nodig (correct uitvoeren van de oefening) en probeer u te motiveren om net dat stapje extra te zetten.

Tijdens een personal training

  • Leert u de juiste sporttechniek.
  • Traint u effectief.
  • Wordt u gemotiveerd.

Zo haalt u uw doel.

Train met een personal trainer in Breda

Mijn naam is Ingvar Neve. Ik help als personal trainer in Breda al meer dan 10 jaar mensen met het bereiken van hun specifieke doelen. Ik ben een gecertificeerde en ervaren personal trainer die u tijdens het sporten coacht en motiveert in een één op één programma dat volledig op uw doelstelling, wens en niveau is afgestemd. Klanten omschrijven mij als iemand die naast serieus en gefocust wilt trainen zodat je meer uit je training haalt het ook belangrijk vindt dat de trainingen ook leuk en luchtig maakt en waar je ook over andere dingen mee kunt sparren (mentale coaching).

Start nu met personal training

Plan nu je kennismakingsgesprek