Personal training Breda

Ik ben als personal trainer werkzaam bij Medifit Breda. Medifit biedt op deze rustige locatie alle ruimte om in vrijheid met de juiste materialen het beste resultaat te bereiken. Vanuit de locatie in Breda kan ik u als personal trainer helpen met:

  • Afvallen
  • Spieropbouw / krachttraining
  • Conditie en/of uithoudingsvermogen verbeteren
  • Fit worden en blijven in zijn algemeenheid
  • Sportspecifieke doelen bereiken
  • Fitness begeleiding

De training

Iedere persoon is uniek. Voor iedereen heb ik daarom een passende oplossing. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stel ik een passend plan op, met goede trainingen die u onder mijn begeleiding en individueel volgt om het gewenste resultaat te boeken. Ik werk altijd vanuit een persoonlijke aanpak waarin u doelstellingen, eisen, wensen en niveau centraal staan. De trainingsvorm is specifiek op u alleen gericht.

Tijdens de training gebruiken we het lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal waarbij basisvaardigheden als coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid gecombineerd worden met functionele oefeningen. Door de leuke, afwisselende en uitdagende oefeningen boek je snel resultaat en wordt het mogelijk om je doelstellingen te bereiken. Door frequente begeleiding wordt uw vooruitgang direct zichtbaar of het nu gaat om gewichtsverlies, verbeteren van het fitheidsniveau, verkrijgen van meer energie, krachttoename, sport specifieke ondersteunende training, preventief werken om (werk gerelateerde) klachten te voorkomen of juist te herstellen na een blessure of medische ingreep. Lees meer over mijn werkwijze.

Start nu met personal training

Plan nu je kennismakingsgesprek