Wilt u onder professionele en persoonlijke begeleiding sporten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb veel ervaring als personal trainer. Ik ben een gediplomeerd trainer en stop mijn passie voor sport in mijn werk. Ik geef personal training in de omgeving van Breda, en dus ook in Bavel. Binnen of buiten sporten is voor mij geen probleem. Uw wensen staan centraal en hier pas ik het trainingsschema op aan.

Wat is uw doel?

Iedereen traint met een ander doel. Sommige mensen trainen om af te vallen, anderen om een grote spiermassa te krijg en sommigen om conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren of op niveau te houden. Voor al het voorgaande (en meer) kunt u bij mij terecht. Ik kan u onder andere helpen met afvallen, spiermassa kweken en conditie op te bouwen. Dit doe ik door samen met u een eigen trainingsschema te maken. In dit schema kunnen korte- en lange termijn doelen worden opgenomen. Uiteraard kijk ik of uw gewenste doelen haalbaar zijn over een bepaalde tijdsperiode. Lees meer over personal training

Kennismaking is belangrijk

Ik ben gediplomeerd personal training met enkele jaren ervaring. Zelf sport ik al fanatiek van jongs af aan (lees meer bij het kopje ‘over Ingvar’ bovenaan de website). Vanuit mijn persoonlijke ervaring als hockeyer in het eerste team van Zwart-Wit Breda, weet ik dat elke persoon anders is. Ik maak daarom altijd eerst een analyse van uw doelen, wat uw sportgeschiedenis is en wat uw eventuele medicatie en/of blessures zijn. Op basis daarvan maak ik een persoonlijk trainingsschema waarmee we samen aan de slag gaan. Lees meer over mijn werkwijze.

Contact en informatie

Bent u klaar voor een personal training in Bavel? Neem dan gerust contact met mij op. Ik maak graag een keer kennis met u om uw wensen en eisen en mijn mogelijkheden om daarbij te helpen te bespreken. Mijn telefoonnummer is 06 30 36 89 55. U kunt ook e-mailen naar info@ingvarneve.nl .