Personal trainer Ingvar Neve

Mijn naam is Ingvar Neve, geboren in Terneuzen (Zeeland) en inmiddels al vele jaren woonachtig in Breda. Ik ben gediplomeerd Personal Trainer en een sporter in hart en nieren.

Hockey

Al vanaf jonge leeftijd doe ik niets liever dan sporten. Ik heb dan ook vele verschillende sporten beoefend, waaronder: tennis, judo, turnen, zwemmen en hockey. Op 10 jarige leeftijd koos ik voor hockey als mijn favoriete sport. Hier heb ik mij volledig op toegelegd, met succes. Ik heb bij verschillende teams gespeeld en heb in de jeugd regelmatig selectie gedaan voor de Koninklijke Hockeybond (KNHB). Sinds 2014 speel ik als spits in het eerste elftal bij Zwart-Wit in Breda. Mijn sterke punten tijdens het sporten zijn hard werken, niet opgeven, teambelang en hard rennen(heel hard).

Het is dan ook niet gek dat ik voor een beroep in de sport heb gekozen, namelijk personal trainer. In mijn ervaring als sporter merkte ik zelf hoe prettig ik het vond als ik op een plezierige en professionele manier begeleid en gecoached werd. Dat vertaal ik terug naar mijn werk als personal trainer. Met een goed trainingsprogramma, gecombineerd met afwisselende oefeningen en een professionele manier van werken valt resultaat te behalen! Mijn stijl kenmerkt zich door op een leuke en professionele manier mensen begeleiden en coachen. Motiveren, uitdagen en net even dat stapje extra zetten.

Diploma’s

Als gediplomeerd Personal Trainer beleef ik veel plezier aan het één op één trainen van mensen met goede trainingsmethoden. Ik heb mijn all-round sportinstructeur diploma behaald op het CIOS Goes / Breda. Direct na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij Medifit Breda als fitness instructeur, waar ik naast het persoonlijk begeleiden ook lessen in klein groepsverband geef. Met mijn opleidingen Fitvak A, Fitness A, Fitness B, Personal Training via de NASM (National Academy of Sports Medicine) en cursussen als buitensportactiviteiten heb ik de nodige kennis en ervaring om u te begeleiden met het sporten. Ook kan ik u adviseren in voeding en helpen een andere levensstijl aan te wennen op het gebied van voeding die haalbaar is, past in uw dagelijkse werkzaamheden en tot duurzame resultaten leidt. Sinds 04-04-2018 ben ik als gewichtsconsulent BGN geregistreerd (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Lees meer over mijn activiteiten als voedingscoach / gewichtsconsulent. Door het regelmatig volgen van trainingen en cursussen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mijn enthousiasme en professionaliteit maken mij de ideale trainer voor verschillende doelstellingen. Ik help u om uw doelen te bereiken door de juiste begeleiding te geven, met aandacht voor het goed uitvoeren van afwisselende oefeningen. Veilig, op uw tempo en met aandacht voor het hele lichaam. Of het nu is omdat u wilt afvallen, uw spieren wilt verstevigen, spiermassa wil creëren, uw conditie wilt verbeteren of gewoon lekker wil trainen onder goede begeleiding.

Start nu met personal training

Plan nu je kennismakingsgesprek