Mental coach:

Wanneer u alles wilt halen uit uw resultaten, dan kan mental coaching niet ontbreken. Mental coaching speelt een belangrijke rol bij het behalen van het door u gewenste resultaat. 

Of dat nu stress verminderen is, afvallen of juist de toename van spierkracht. Veel mensen verwachten dat een extra keer sporten op wat ze al doen, de truc is om het gewenste resultaat te behalen. Vaak is dit niet het geval en is dat op de lange termijn ook niet te vol te houden. Er is vaak veel meer winst te behalen met mental coaching dan nog een dag extra sporten bovenop je huidige programma. Stress verminderen door mental coaching en sporten gaan hand in hand 

Take action

Plan nu je kennismakingsgesprek

Sport en mentale weerbaarheid in balans(plaatje mental coaching) 

Ik ga u helpen om de combinatie mental coaching en sporten in balans te brengen. Ik combineer de sportoefeningen met advies voor stress te verminderen, fijner in je vel te zitten, een positief zelfbeeld te creëren etc. Dat is maatwerk, ieder persoon is namelijk anders en reageert anders op mentale coaching. 

Voorbeelden zijn slaap te kort, werkdruk, hoge bloeddruk, laag zelfbeeld hebben.

Door voeding en mental coaching in balans te brengen is de kans groter dat u (sneller) uw gewenst resultaat bereikt.

Kwalificaties

Sinds 13-02-2121 ben ik werkzaam als Mental coach,

Wat erkend wordt als deelopleiding door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), als bijscholing door Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT), de NVST, de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG), het Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET)

Persoonlijk plan

Na het kennismakingsgesprek stel ik een persoonlijk plan van aanpak met een trainingsschema en huiswerk voor mental coaching voor u op. In het plan van aanpak bepalen we samen welke doelen u wilt bereiken en bepalen we hoeveel uur begeleiding per week/maand u daar prettig bij vindt.

We gaan ook kijken of aanpassing van het huidge levenspatroon nodig is, bijvoorbeeld slaap bijhouden door middel van verschillende apps, horloges. Stressvolle situaties analyseren.

Ik maak gebruiken van oplossings gerichte coahing, dit houdt in dat er altijd verandering plaats vindt zodat het probleem of situatie beter wordt.

Ik kijk tevens naar zaken als hoge bloeddruk/stress en pas de training daarop aan