Op deze pagina heb ik een aantal interessante websites verzameld die je extra informatie geven over personal training of het trainen leuker, effectiever en beter maken. Zoals je ziet hecht ik veel waarde aan samenwerking en kennisdeling met andere personal trainers. Zo blijf ik continu bij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mijn opleidingen

NASM (National Academy of Sports Medicine)
Cios Breda / Goes

Informatief / kennis


Personal trainers netwerk

Personal trainer Den Haag (Your Best You)
TrainMore
[nieuwe link]


[nieuwe link]
[nieuwe link]
[nieuwe link]
[nieuwe link]

[nieuwe link]
[nieuwe link]
[nieuwe link]


[nieuwe link]
[nieuwe link]
[nieuwe link]

Heeft u een interessante link naar een websites die aanvullend is op de kennisgebieden en/of documenten op mijn website? Stuur dan een e-mail naar: info@ingvarneve.nl