Gratis personal training proefles

Ik kan mij voorstellen dat je eerst graag een beeld wilt vormen van de mogelijkheden. Met een gratis proefles kun je kennis maken met personal training. We starten de proefles met een kennismaking en een kort gesprek over jouw wensen en doelen. Daarna laat ik je onze fitnesszaal in Breda zien en bespreek ik met je welke oefeningen en werkwijze ik hanteer. Bij u thuis trainen kan natuurlijk ook. Daarna trainen we samen, zodat je kunt ervaren hoe ik werk, welke oefeningen zoal mogelijk zijn en of dit bij jou past. Na de proefles bespreken we op basis van jouw individuele behoeften de verdere wensen en mogelijkheden. Je krijgt een geheel vrijblijvend, volledig op maat en persoonlijk aanbod.

Interesse in de gratis proefles personal training? Stuur dan een mailtje naar info@ingvarneve.nl en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

Vraag nu je gratis proefles aan

Plan nu je kennismakingsgesprek