Personal Training Breda

Tarieven

werkwijze-trainingIk ben als personal trainer werkzaam bij Medifit Breda. Bij Medifit werken we met pakketten waarin het aantal sessies is afgestemd op uw doelstellingen. Mijn hulp kan variëren van een eenmalig advies tot een langer durend traject van meerdere trainingen.

Voor een juiste kosteninschatting neemt u het beste even contact met mij op. Dat kan via 06 30 36 89 55 of info@ingvarneve.nl We kunnen dan vrijblijvend kennismaken en uw wensen bespreken in een kennismakingsgesprek. Ik luister dan graag naar uw wensen en doelstellingen, geef u uitleg over mijn werkwijze, laat u de sportfaciliteiten zien en bespreek met u de mogelijkheden en de daarbij behorende (betaalbare) tarieven. Ik stel samen met u uw trainingsdoel(en) op en maak aan de hand daarvan een trainingsprogramma met goede afwisselende oefeningen. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Zo krijg ik inzicht in uw wensen en kunnen we samen bepalen hoeveel uur begeleiding per week / maand jij daar prettig bij vindt / nodig is.

Neem voor de mogelijkheden of om kennis te maken contact met mij op via 06 30 36 89 55 of info@ingvarneve.nl