Personal Training Breda

Personal training Breda

Personal training is trainen onder directe of indirecte begeleiding tijdens het sporten. Persoonlijke aandacht, goede oefeningen, afwisseling, motivatie en het behalen van uw trainingsdoelstellingen staan centraal. Op basis van uw persoonlijke doelstellingen (en eventuele voorgeschiedenis) help ik u met zorgvuldig samengestelde trainingsschema’s. Tijdens trainingen begeleid en coach ik u (motiveren en uitdagen).

Personal training Breda

Ik ben als personal trainer werkzaam bij Medifit Breda. Medifit biedt op deze rustige locatie alle ruimte om in vrijheid met de juiste materialen het beste resultaat te bereiken. Vanuit de locatie in Breda kan ik u als personal trainer helpen met:

  • Afvallen
  • Spieropbouw / krachttraining
  • Conditie en/of uithoudingsvermogen verbeteren
  • Fit worden en blijven in zijn algemeenheid
  • Sportspecifieke doelen bereiken
  • Fitness begeleiding

Mijn klantenkring is heel divers. Ik begeleid mensen van jong tot oud, ieder met hun eigen specifieke doelen. Daarnaast bied ik vanuit Medifit ook ondersteuning voor revalidatie, opnieuw fit worden, preventie van rugklachten en RIS en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

De training

Iedere persoon is uniek. Voor iedereen heb ik daarom een passende oplossing. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stel ik een passend plan op, met goede trainingen die u onder mijn begeleiding en individueel volgt om het gewenste resultaat te boeken. Ik werk altijd vanuit een persoonlijke aanpak waarin u doelstellingen, eisen, wensen en niveau centraal staan. De trainingsvorm is specifiek op u alleen gericht.

Tijdens de training gebruiken we het lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal waarbij basisvaardigheden als coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid gecombineerd worden met functionele oefeningen. Door de leuke, afwisselende en uitdagende oefeningen boek je snel resultaat en wordt het mogelijk om je doelstellingen te bereiken. Door frequente begeleiding wordt uw vooruitgang direct zichtbaar of het nu gaat om gewichtsverlies, verbeteren van het fitheidsniveau, verkrijgen van meer energie, krachttoename, sport specifieke ondersteunende training, preventief werken om (werk gerelateerde) klachten te voorkomen of juist te herstellen na een blessure of medische ingreep. Lees meer over mijn werkwijze.

Trainen moet leuk zijn!

Ik geloof erin dat trainen leuk moet zijn om continu uzelf te kunnen verbeteren. Als personal trainer zal ik u daarom motiveren, uitdagen en enthousiasmeren. Ik zorg voor afwisseling in het trainingsprogramma, vraag uw actieve betrokkenheid, prikkel uw nieuwsgierigheid en geef u regie over uw eigen trainingsproces. Trainen moet leuk zijn! Dit is naar mijn mening een belangrijke randvoorwaarden voor een goed resultaat.

Neem voor de mogelijkheden of om kennis te maken contact met mij op via 06 30 36 89 55 of info@ingvarneve.nl

training-machine
pt-trianing-gewicht
persoonlijke-begeleiding
werkwijze-training